Video: äsjaabiellunuid tabab pulmareisilt koju jõudes šokk

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruutpaar.
Pruutpaar. Foto: www.flickr.com

Äsja oma pulmareisilt tagasi jõudnud värske abielupaar avastab, et nende kodus pole asjad sugugi nii nagu need nende lahkudes jäid.

Kui Karl ja Faye Gilbert pulmareisilt naastes koju jõudsid, said nad juba välisuksel aru, et midagi on viltu, sest seda ehtis suur lips. 

«Arvasin, et võib-olla on meie pered teinud meile jõuluüllatuse ja kodu ära kaunistanud. Eeldasin, et võib-olla ootab meid toas ehitud kuusk,» räägib Faye.

Üllatus oli see tõepoolest, aga mitte selline, mida noored ootasid: kogu nende maja interjöör oli jõulupaberisse mässitud. 

Nalja korraldasid Faye õed ja sõbranna ning kuigi lahtipakkimist oli üsna palju, on abielupaar seisukohal, et tegu oli päris hea huumoriga. «Meie perele meeldib teineteise kulul sõbralikult nalja visata, aga nii kaugele pole vist keegi veel läinud. Esialgu olime ikka täielikus šokis,» tõdeb ta.

Maja sissepakkimiseks kulus 20 rulli paberit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles