Erguta end õhtul apelsinise espressokokteiliga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuum apelsin
Kuum apelsin Foto: Paulig Coffee AS

Algavale suvele mõeldes on Pauligi kohvimeistrid Marta Piigli eestvedamisel töötanud välja valiku värskendavaid ja ergutavaid kohvikokteile, mis sobivad hästi ka kodustes tingimustes valmistamiseks.

30 ml espressot
1 tl suhkruga kondenspiima
1 spl vahukoort
Näpuotsatäis Orange Pepper vürtside segu

Eriti vürtsika tulemuse saamiseks lisa 0,5 cl Bols Triple Sec likööri.

Vala kondenspiim espressotassi põhja ja lisa näpuotsatäis vürtse. Valmista espresso kondenspiimale, sega läbi ja viimistle jook vahukoorega. Soovi korral lisa likööri. Kaunistuseks võid alustassile panna viilu apelsini või apelsinikoort. Joogi pinnale puista veel näpuotsaga veidi vürtse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles