Algavale suvele mõeldes on Pauligi kohvimeistrid Marta Piigli eestvedamisel töötanud välja valiku värskendavaid ja ergutavaid kohvikokteile, mis sobivad hästi ka kodustes tingimustes valmistamiseks.
Erguta end õhtul apelsinise espressokokteiliga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 ml espressot
1 tl suhkruga kondenspiima
1 spl vahukoort
Näpuotsatäis Orange Pepper vürtside segu
Eriti vürtsika tulemuse saamiseks lisa 0,5 cl Bols Triple Sec likööri.
Vala kondenspiim espressotassi põhja ja lisa näpuotsatäis vürtse. Valmista espresso kondenspiimale, sega läbi ja viimistle jook vahukoorega. Soovi korral lisa likööri. Kaunistuseks võid alustassile panna viilu apelsini või apelsinikoort. Joogi pinnale puista veel näpuotsaga veidi vürtse.