Köögivilja-pastavorm

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögivilja-pastavorm
Köögivilja-pastavorm Foto: Toiduliit

Proovi seda imelihtsalt argirooga külmutatud köögiviljadest, mis on hea alternatiiv sügisperioodil, mil värskete köögiviljade valik muutub peolettidel kesisemaks. 

Köögivilja-pastavorm neljale

  • 30 g   võid
  • 0,5 dl jahu
  • 3,5 dl piima
  • 0,25 tl muskaatpähklit
  • 50 g   riivitud parmesani juustu
  • 200 g külmutatud köögivilju
  • 200 g penne pastat
  • 2 sl   riivitud parmesani juustu
  • soola, valget pipart

Sulata kastrulis või. Lisa jahu ja sega ühtlaseks, kuumuta hetk. Vala vähehaaval juurde piim ning kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Sega juurde külmutatud köögiviljad. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vala kastme hulka. Sega läbi ja vala kuumuskindlasse ahjuvormi. Puista peale riivitud parmesan. Gratineeri 225-kraadises ahjus 10 minutit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles