Tähelepanu, isetegijad: kes tahab sellele toolile uue näo anda?

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meiega võttis ühendust inimene, kelle väga vinge vana tugitool ootab osavat isetegijat, kes oskaks sellele omapärase uue näo anda. Äkki oled just sina see õige? 

Pealinnas asuva tooli omanik Henry ütleb, et sellest peaks saama tema uue kodu esimene detail, enne aga vajab see värskenduskuuri. Milline täpselt tooli uus välimus olema peaks, sellele Henry rangeid piiranguid ei sea. «Võib teha lapitehnikas nagu vanad lapitekid, aga samas võib olla ka nahk või selline hubane hall kangas kontrasti andvate nööpidega. Värvid ja isikupära on alati teretulnud, musta ja igavat küll ei tahaks,» ütleb ta ja lisab, et kokkuvõttes paneb hind asja siiski mingil määral paika. 

Kuna tooli transportida väga lihtne ei ole, eelistaks Henry, et osav meisterdaja asuks Harjumaal, aga lubab, et kui väga vaja, mõtleb ka transpordi osas ilmselt midagi välja. 

Kas tundub, et just sina võiksid olla see, kes Henry tooli ette võtab? Siis jäta oma kontaktandmed kommentaaridesse või võta ühendust Kodu Kauniks Facebooki lehe kaudu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles