Pärnusse kerkib Eesti mõistes väga unikaalne puidust kortermaja

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arco Vara

20 korteriga keskkonnasõbralik puitelamu tuleb osaliselt kolme- ja neljakordne ning valmib tuleva aasta sügisel.

Eesti mõistes ainulaadne keskkonnasõbralik puitelamu tuleb osaliselt kolme- ja osaliselt neljakordne, hoonealuse pinnaga 450 ruutmeetrit. Tuleval aastal valmiv elumaja asub rahulikus eramajade ja väiksemate korterelamute piirkonnas.

Ökonoomses majas on ühe- kuni neljatoalised rõduga korterid, kust avanevad võrratud vaated Pärnu jõele. Elanike mugavust ja heaolu silmas pidades tuleb hoonesse ka lift.

Foto: Arco Vara

Alpi mägikülade ja Skandinaavia puitmajadest mõjutatuna ühendab valmiv Vesiroosi 1 elamu endas traditsioonilise puidu ning nüüdisaegsed tehnoloogiad ja ehituskvaliteedi.

B-energiaklassig majal on kolmekordsed pakettaknad, soojustagastusega ventilatsioon ja vesipõrandaküte. Siseviimistluspaketti kuuluvad tammeparkett, kvaliteetsed siseuksed, seina- ja põrandaplaadid, duši- ja tualettruumi sisustus ning süvistatud valgustid. Korteri hind sisaldab ka panipaika ja parkimiskohta. Esimesel korrusel on elektriautode laadimispunkt, maja lastele kerkib uhke mänguväljak, kus mudilased ennastunustavalt lustida saavad.

Foto: Arco Vara

Uuri SIIT lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles