OMA TUBA, OMA LUBA Madis: ma pidin oma keldrisse sisse murdma!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

«Oma toa» kamp on täies koosseisus tagasi stuudios! Seekordses osas räägime ühel vägagi elulisel teemal ning üritame Madise kirstule uue omaniku leida.

«Kelder ei ole ainult loputuskast, kelder on nii palju muid asju,» ütleb Madis, kellele ulatati uue kodu ostu järel võtmekimp, kuhu kuulub ligemale 15 erinevat võtit. Niisiis pidi ta ise oma keldri tuvastama ja mustast pimedusest välja otsima. Mitme ukse taha peidetud keldriruumist leidis ta lõpuks selle õige.

Madis märgib, et kelder oli äärmiselt igav, suisa pettumust valmistav. Küll aga leidis ta eest kauni kirstu, millega ei ole otseselt midagi peale hakata. Võtke Madisega julgelt ühendust ja tehke oma pakkumised!

Talveks kavatseb ta oma hoidised ja talvekartuli igal juhul keldrisse viia. Enne seda oleks vaja riiulid seina panna, kartul maast võtta ning purkidele kaaned leida. Tuleb kahtlemata tegus remondi- ja hoidistamishooaeg. 

Head kuulajad, mis on kõige põnevam asi, mille olete oma keldrist leidnud? 

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris igal nädalal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles