Esmaklassiline aiamööbel Diivaniparadiisist

Diivaniparadiis
Copy
Foto: Diivaniparadiis

Kujutle suviseid hetki koduõues, kui lapsed jooksevad kilgates paljajalu õuemurul, linnud sädistavad ning lillepeenras sumisevad mesilased. Õhk on laetud helidest ja lõhnadest. Laual on aurav kohvitass ja külluslik eine, kutsudes hetke nautima. Oled ümbritsetud armsatest ja lähedastest inimestest, looduse ilust ning hinge täidab rõõm ning tänu.

Oled rajamas oma aiadülli ning vajad praktilist uue põlvkonna disaini ja mugavust pakkuvat söögilauakomplekti, mis kestaks aastaid? Vali trendikas ja mugav aiamööbel Matera. Kas teadsid, et aiamööbli viimaseks sõnaks on naturaalne köismaterjal? Lauast ja neljast toolist koosnev Matera püüab möödujate pilke modernsuse ja elegantsiga. Toolide seljatugi ning iste on valmistatud köie kangast, mis lisab komplektile maahõngu ja naturaalsust. Must lauaklaas mõjub luksuslikult ning uhkelt. Laua- ning toolijalad on kvaliteetsest ning vastupidavast terasest.

Foto: Diivaniparadiis

Kui soovid heledates toonides furnituuri, siis vali lauast ja neljast toolist koosnev komplekt Cairo. Cairo õuemööbli plussiks on tugevus - vastupidav lauaplaat, ergonoomilised toolid, elegantne disain ja hõlpsasti puhastatavad pinnad. Toode on valmistatud erilisest carbonfiiber materjalist, mis muudab mööbli konstruktsiooni eriti tugevaks ja jäigaks ning on ühtlasi kaalult kerge. Lauda ja toole on lihtne nihutada ja tõsta. Antistaatiline materjal on ühtlasi kaitse oksüdeerumise ja tolmu eest. Lisaks on tootel UV kaitse, mis hoiab seda päikesekiirte ja värvi tuhmumise eest. Söögilaua klaas on karastatud, ning see toetub metallraamile – söögilaud on kindel ja vastupidav.

Foto: Diivaniparadiis

Cairo toolid on lihtsasti virnastatavad ning söögilaua jalgu saab hõlpsasti eemaldada, panipaigas võtavad need minimaalselt ruumi. Uuendusena on lisatud toolidele vihmavee kiiremaks ärajuhtimiseks mõeldud avad. Istmete ergonoomiline disain muudab need sobivaks erineva pikkuse ja kaaluga inimestele. Cairo komplekt on ideaalne valik nii välitingimustes kui siseruumides, sobides nii kodutarbijale kui ka ühiskondlikuks kasutamiseks. Cairo komplekt ei vaja perioodilist hooldust, seda on kerge puhastada sooja vee ja niiske fiiberlapiga.

Foto: Diivaniparadiis

Tahaksid terrassil või rõdul päikest võtta ning vajad kvaliteetset ning mugavat lamamistooli? Sinu truu kaaslane on Cara lamamistool, mis pakub täielikku lõõgastust ning kestab aastaid.

Cara on uue põlvkonna lamamistool. Uuenduslik tootetehnoloogi ühendab carbonfiibri, alumiiniumraami ning veekindla tekstiilmaterjali. Lamamistooli on mugav kasutada, sel on õhulised piirjooned, kerged vormid, uuenduslik disain – kokkupanduna saab seda ruumisäästlikult hoiustada. Tänu kergusele on lamamistooli mugav ühest kohast teise liigutada.

Laiad seljatoed on kujundatud ergonoomiliselt, mis lubab kehal täielikult puhkehetkest rõõmu tunda. Lamamistool Cara sobib nii kodudesse kui avaliku keskkonda, puhastamiseks piisab pehmest kangast, mida on niisutatud sooja veega.

Foto: Diivaniparadiis

Diivaniparadiis on üks Eesti edukamaid ja vanimaid mööblipoode – see tegutseb alates 1998. aastast. Ettevõtte tugevuseks on pikaaegne kogemus ja asjatundlikkus kvaliteedi osas. Jälgitakse mööblitrende ning pakutakse valikut erinevale maitsele. Tutvu uue hooaja kataloogiga ja ole kursis Diivaniparadiisi uudistega Facebookis ning Instagramis.

Copy
Tagasi üles