47 vannituba ja botaanikaaed: vaata, milline näeb välja USA kõige kallim kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA kalleim müügis olev kinnisvara Floridas.
USA kalleim müügis olev kinnisvara Floridas. Foto: http://premierestateproperties.com

Kalleid kodusid ookeani tagant oleme lugejaile varemgi näidanud, ent see Floridas asuv erakordne elamine paneb ahhetama - ja mitte vaid hinna pärast, kuigi maavaldus maksab ei rohkem ega vähem kui muljet avaldavad 195 miljonit dollarit.

Kindlasti rõõmustab erakordne elamine inimest, kel kirg taimede, lindude ja liblikate vastu: olemas on suurejooneline botaanikaaed koos eraldi aiaga nii lindudele kui liblikatele.

Kui sinna lisada kaks golfiväljakut, tenniseväljak ja omaette rand ning asjaolu, et hea tahtmise korral saab iga pereliige omaette majas elada: lisaks 12 magamistoaga peamajale ning seitsme magamistoaga külalistemajale on maavaldusel veel mõned paari magamistoaga majakesed, korterid ja tööruumid, saab kokku 33 magamistuba ja 47 vannituba.

Võrdluseks: samas kandis pani oma lukselamise müüki ka Grammy võitja Billy Joel, küsides selle eest vaid tagasihoidlikud 27 miljonit dollarit.

Vaata USA kõige kallima kinnisvara fotosid müügikuulutusest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles