Uus

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Lumivalgeke on tagasi


Kas mäletate sidrunimaitselist kohupiimakreemi Lumivalgeke? Tere napsas vana retsepti ajalooriiulilt ja pani retrokohupiima uuesti topsi sisse. Kui vanasti oli see kohupiim rasvatu, siis nüüd on retsepti täiendatud ka kübekese rasvaga. Lumivalgekese topsi kaasi kaunistavad aga samanimelise muinasjuturaamatu illustreerinud Siima Škopi pildid. Hind 7,50 kr ringis. 



Lihasem viiner

Ehkki tervisespetsid ei säti viinereid tervisesõbraliku toidu sekka, pole midagi parata – enamik lapsi lihtsalt armastab viinereid! Sestap on Tallegg oma uute Klaabu lihaviinerite puhul mõelnud rohkem ka nende tervislikkusele: tervelt 67 protsenti viinerist koosneb broilerilihast, need on madala rasvasisaldusega, neis on vähe soola, pealekauba ei sisalda need toiduvärve ega maitsetugevdajaid. Eesti Südameliit on need ka südametervislikuks tunnistanud.


500 g hind 40 kr ringis.



Eripruul kardemoni ja kaneeliga

A. Le Coq on pühadekuuks kokku seganud tumeda eripruuliga õlle – Vürtsporteri, mille maitsebukett on tänu kardemonile, muskaatpähklile, koriandrile ja kaneelile hõrgult jõulune.


Uus hooajajook passib nii liharoogade kui ka magustoidu kõrvale.


Hind 12 kr ringis.



Jaluta jõuluturule

Kolme Õe hotelli õdus kuuseehtes hoov on alates homsest kuni 9. jaanuarini romantilise jõuluturu päralt. Viies väikeses majakeses pakutakse hõõgveini, jõulusuppi, verivorste, piparkooke, käsitsi tehtud trühvleid ja ka vahvaid kingitusi.


Miks mitte esimese advendi tähistamiseks maitsemeeli Tallinna vanalinna müüride vahel vürtsitada?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles