Fotod: Eestis tehtud ja sisustatud armas minikodu (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimsis pakutakse müügiks 25 m² sisustatud minimaja – tegemist on moodulmajaga, mis viiakse soovija kinnistule ning paigaldatakse olemasolevale vaivundamendile, selgub kuulutusest kinnisvaraportaalis kv.ee.

Teisaldatav väikemaja on mõeldud kuni kahele inimesele aastaringseks elamiseks. Majas asub väike esik, elutuba/magamistuba pääsuga terrassile, suur ja avar vannituba koos pesumasina, duši ja tualetiga, avar sööginurk-köök Idema köögimööbli ja Electroluxi integreeritud tehnikaga ning garderoob.

Maja ette on tehtud spetsiaalne immutatud ja kuumlinaõlitatud terrass. Maja on puitkarkassil, soojustatud põhjamaade ilmastikuolusid arvesse võttes, seda köetakse elektriga, ent paigaldada saab ka õhksoojuspumba. Majal on täielik kanalisatsiooni- ja veevalmidus, süvistatud elektrikilp 16A peakaitsmega, põrandaküte vannitoas ja korralik ventilatsioon.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles