Salat läheb seistes vesiseks? Lihtne nipp, kuidas seda vältida

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ronalds Stikans / Panthermedia / Scanpix

Kõik söögitegijad on ilmselt selle probleemiga kokku puutunud. Kui teed salatit kaasa või jääb seda söögikorrast üle, siis mõne aja pärast kaussi vaadates leiad sealt õnnetult lörtsis salatilehed. Õnneks on lihtne trikk, kuidas hoida salatilehed värskena.
 

Kaks Austraalia toidublogijat avastasid nipi, kuidas salat kauem säilib. Saladus peitub toiduaines, mida salatites väga palju ei kasutata. Selleks on must riis, kirjutab DailyMail.

Esmapilgul tagasihoidlik komponent aitab imada salatist üleliigse niiskuse (näiteks, kui paned salatisse ka tomatit). Lisaks imamisvõimele on see ka täis häid toitaineid. Head isu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles