Fotod: väga silmatorkava sisekujundusega kodu ei leia mitte kuidagi ostjat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: zoopla.co.uk

Üks majaomanik on hädas oma väga eriilmelise ja ainulaadse kodu müümisega. See kurvastab koduomanikku väga, sest tema meelest on ta elamine mõistagi täielik unistus.

Väljast näib Stephen Jenningsi Manchesteris asuv kodu täiesti tavaline, kuid sees avaneb hoopis teine maailm, vahendab Manchester Evening News.

Elukutselt ehitaja, on Jennings on pereelamus harjutanud kätt ka sisekujundajana ja see annab tunda: arvukad LED-valgustid, sebramuster, lühtrid ja tervelt seitse televiisorit teevad sellest üsna tavatu kodu.

Foto: zoopla.co.uk

Jennings ja tema naine ostsid maja 20 aastat tagasi ja renoveerisid seda tiimitööna. Nüüd, mil teed naisega on lahku läinud, ütleb Jennings, et maja on talle lihtsalt liiga suur ja sellel kõigel pole enam mõtet. Paraku ei leidu kodule ostjat, sest see on liiga ainulaadne.

Omal ajal tegi Jennings majale juurdeehituse, et mahutada köögi kõrvale ära oma iskilik meestekoobas: sebramustrist tulvil koht, kus ta saab rahus sporti vaadata ja sõpradega aega veeta.

Foto: zoopla.co.uk
Foto: zoopla.co.uk

Paljude põnevate lahenduste hulgas on majas näiteks söögilaud, mis valmistatud vanast kirikupingist. Kõik oma erilised lahendused jätab Jennings uuele omanikule. 

Ta usub, et sellest kahekorruselisest elamust, mille kolmanda, katusealuse korruse ta samuti väljaehitamiseks valmis on seadnud, saaks tore kodu mõnele noorele perele, kuid siiani pole tal õnnestunud poole aasta jooksul ühtki huvilist leida. 

Foto: zoopla.co.uk
Foto: zoopla.co.uk

«Minu jaoks on maja liiga suur, ma pean kolima. Tahan minna Tenerifele ja seal seda kõike mõne korteri või majaga uuesti teha, mis siin juba tehtud,» räägib mees tulevikuplaanidest.

Vaata rohkem pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles