Galerii: abielupaar pakub võimalust suursugune kodu viie euro eest ära osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurbritanniast pärit Kate ja Mark Nesbitt on otsustanud oma endise kodu loterii teel maha müüa, vahendab dailymail.co.uk. Viie eurose loteriipileti eest saab üks õnnelik omale uhke kodu ja enamgi veel.

Abielupaari Plymouthi linnakeses oleva maja turuväärtuseks on 300 000 naela ehk pea 336 255 eurot. Helde abielupaar on otsustanud oma maja aga ühele õnnelikule vaid mõneeurose loteriipileti eest loovutada. Paari sõnul on nad piisava müüdud piletiarvu korral nõus oma kodu võtmed lahkelt ühele õnnelikule üle andma ning loteriil teenitud raha heategevuseks annetama. Nesbittide silmapiiril on hetkel kaks heategevusorganisatsiooni, mis ulatavad oma tegevusega abikäed elu keerdkäikudesse sattunud peredele. 

Imekauneid merevaateid pakkuva kinnistu uue omaniku valib aga arvutiprogramm. Loterii tähtaeg kukub 30. aprillil, ent õnneks on seatud ka varukuupäev. Juhul, kui piletitulu pole aprillikuu lõpuks piisav, pikendatakse tähtaega 25. juulini. Kõik huvilised saavad pileteid sealjuures soetada just nii palju kui süda ihkab, konkreetset piirangut loteriis ette nähtud pole.

Heldemeelne abielupaar loodab, et õnn soosib mõnda nende naabruskonnas elavat perekonda, kes ise endale taolist koduostu lubada ei suudaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles