Fotod: Tartu linna 2011. aasta ehitiseks valitud maja ootab uut pererahvast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

2011. aastal parima Tartu ehitise tiitli ning 2015. aastal parima haljastuse tiitliga pärjatud maja on kahtlemata kõiki oma auhindu väärt.

249-ruutmeetrine elamu on kerkinud aastatel 2010-2011. Aastal 2014 alustati hoone juurdeehitusega ning kolm aastat hiljem taotleti ka uut kasutusluba. Elamu peamisteks märksõnadeks on kvaliteet ja mugavus. 

Foto: KV.EE

Hoone seinakonstruktsiooniks on 250 millimeetrise paksusega saviplokk, vahelaed on monteeritavast betoonist, fassaad aga kaetud savitellistega. Põrandaid katavad erineva mõõduga täismassplaadid ja tammelaud.

Foto: KV.EE

Elamu juurde kuulub ka garaaž, mis mahutab ühtekokku kaks keskmist sõiduautot. Maja ülalpidamiskulud on mõistlikud nii suvel kui talvel.

Foto: KV.EE

Väärt asukohaga kinnistu pakub vaikust ja rahulikku elukeskkonda. Lisaks on naabruskonnas kõik eluks vajalik käe-jala ulatuses olemas.

Foto: KV.EE

Uuri Tartu 2011. aasta ehitise võimaluste kohta veidi lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles