Karjuv ebaõiglus: abielupaar peab edaspidi pea maas naabruskonnas ringi käima

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaal on naabritevaheline vaen täiesti uue tähenduse saanud. 

Nigel ja Sheila Jacklin on pahuksis oma naabritega. Inglismaal elav paarike on sunnitud edaspidi oma naabrite majast pilgud eemale heitma.

Viis aastat tagasi Jacklinite vastasmajja kolinud naabrid on nimelt seadusesilma ümber oma sõrme keeranud, vahendab thesun.co.uk. Toona üleaedsete ehitustegevuse ja lärmaka käitumise üle linnavalitsusele oma pahameelt avaldanud Jacklinid seisavad nüüd ise silmitsi karjuva ebaõiglusega.

Ametivõimudelt saadud teatises on selgelt kirjas: «Teid ähvardab kriminaalkaristus, kui keegi naabritest peaks nägema teid kõrvalmaju piilumas.»

«Politsei kohtles meid kui kriminaale, kuigi oleme ise juba viis aastat avaldanud meelehärmi naabrite tegevuse üle,» ütles Nigel Jacklin. Edaspidi pea maas ringi käiva abielupaari sõnul ei ole see mitte ainult karjuv ebaõiglus aga ka nende inimõiguste rikkumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles