Galerii: Kaubamaja Kodumaailm sai uhke rahvusvahelise auhinna

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaubamaja Kodumaailm võttis rahvusvaheliselt kodukaupade väljapaneku, turunduse ja innovatsiooni konkursilt Ida-Euroopa kategoorias suurima tunnustuse ehk  Global Innovation Awardsi auhinna.

Auhinda annab välja International Housewares Association, mis korraldab ühtlasi ka üht maailma suurimat kodukaupademessi Chicagos.

«Kahtlemata on see auhind Kaubamaja jaoks suur tunnustus. Tegu on konkursiga, mis ühendab maailma parimaid kaupmehi, ning Kaubamaja esiletõstmine teiste Ida-Euroopa kaubamajade seast näitab, et liigume õiges suunas,» rääkis Kaubamaja tegevdirektor Erkki Laugus. «Meie soov on pakkuda inspiratsiooni ning terviklikku kaubavalikut, selline rahvusvaheline tunnustus annab meilegi rohkem julgust ja tegutsemistahet. Koos auhinnaga on meil võimalus jätkata globaalses voorus ning pakkuda konkurentsi ka maailma parimatele kaubamajadele,» lisas Laugus.

Kaubamaja Kodumaailma kaubandusjuht Siim Tammesalu sõnul jäi žüriile silma Kodumaailma terviklik kontseptsioon ja kauba oskuslik esitlemine. «Global Innovation Awardsi žüriisse kuulub mainekas seltskond ajakirjanikke ajakirjast Ambiente International eesotsas žürii esimehe Jerzy Osikaga, kes on rahvusvaheliselt tunnustatud müügi- ja turunduseekspert,» lisas ta. 

Auhind antakse Kaubamajale üle 6. märtsil Chicagos, kus toimub International Home + Housewares Show 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles