ÄRA MAGA MAHA Luigel müüakse kahte maja ühe hinnaga!

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Harju maakonnas Luige alevikus turule lisandunud pakkumine on midagi, mida ei tasu maha magada. 

Müüdav kinnistu asub suurest teest eemal ning metsatukake summutab maanteemüra. Kinnistu on ümbritsetud teistest elumajadest ning asfalteeritud tänav on korralikult hooldatud ning valgustatud. Müüdav kinnistu on oma üldpinnalt 1622 ruutmeetrit. Krundile on ehitatud kaks elumaja, kasvuhoone, kuur ja grillimisnurgake. Hoovis kasvavad õunapuud, marjapõõsad ja kõrguvad imetabased kased. 

Foto: KV.EE

Kinnistul asub kaks helekollast puitvoodriga maja. Suurem neist on 2007. aastal valminud kahekorruseline maja, millel on ka ruumikas keldrikorrus. Maja esimeselt korruselt leiab esiku, trepihalli, köögi, majapidamisruumi, elutoa ja basseinikompleksi koos aurusauna ja pesemisnurgaga. Basseinikompleksist pääseb omakorda 80-ruutmeetrisele terrassile. 

Foto: KV.EE

Teisel korrusel on kolm magamistuba, WC-duširuum, vannituba ja garderoob. Keldrikorrusel on erinevad majapidamisruumid - basseiniseadmete ruum, katlaruum, kontor ja palju panipaiga võimalusi.

Foto: KV.EE

Teine, väiksem kahekorruseline puitkarkassmaja on valminud 2006. aastal. 50-ruutmeetrise maja esimesel korrusel on esik, köök, elutuba, vannituba. Korrus ülevalpool on garderoobiga magamistuba. 

Foto: KV.EE

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE huvi korral lisaks!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles