Tellijale
OKO pitsa on magus
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arter jätkab retseptiseeriat, kus Eesti 50 parima restorani nimistu esikümne kokad jagavad oma toiduretsepte. Seekord astub üles seitsmes – Kaberneeme restoran OKO eesotsas peakoka Joonas Koppeliga.
Karulauk on see, mida kohe avamisaastal (2011) Eesti paremate restoranide nimekirjadesse vuhisenud Kaberneeme OKO peakokk Joonas Koppel praegu kõige rohkem kööki ootab. Muu hulgas paneb ta karulauku kartulipüreesse, keetes selle enne piimas läbi, siis püreestades ja segades lõpuks kartulipüree hulka – säärane kartuli-karulaugupüree on ka külastajate seas üks hitte.