5 olulist nüanssi, millele tingimata tähelepanu pöörata, enne kui müüd oma kinnisvara

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Pexels / CC0 Licence

Teinekord piisab ühest väikesest lisasammust, et kinnisvarakuulutus atraktiivsemaks muuta. Veebilehe realtor.com vahendusel anname ülevaate viiest asjaolust, millele pöörata tähelepanu enne, kui paned oma kinnisvara müüki.

1. Guugelda oma aadressi

Internet on tulvil informatsioonist, mis sinu kodupaiga puhul määravaks võib saada. Uuri välja kõik kodukandiga seonduv - keskmine ruutmeetri hind, transpordivõimalused või kasvõi konkurentsi pakkuvate kinnisvaraobjektide hetkeseis. See annab veidi parema ülevaate su kodukandi kinnisvaraturust ning aitab vajaduse korral müügipakkumises korrektuure teha.

2. Kinnisvara korrashoid

Kõik majapidamises esinenud probleemid ja nende parandamisega seotud protsessid oleks mõistlik tulevasele omanikule detailselt ära seletada. Esiteks loob see usaldustunnet ning teiseks jätab vähem ruumi ostujärgseteks nõueteks ja pretensioonideks.

3. Uuri palgatava maakleri tausta

Millised on olnud tema eelnevad müügiobjektid? Kuivõrd head tagasisidet jagavad tema kolleegid ning maakleri eelnevad kliendid? 

4. Süvapuhastus

Puhasta kõik, mis vähegi puhastada annab ja kui tarvis, astu ka mõned lisasammud, et elamine läikima lüüa. Inimesed hindavad seda, kui oled keskmisest veidi enam vaeva näinud.

5. Kontrolli oma uksekella ning võtmeid

Niivõrd väikesele asjaolule unustatakse tihtipeale tähelepanu pööramast. Uksele ning selle kaadervärgile tasub hooldust teha, muidu ehk rikud maja vaatama tulnud inimeste esmamulje.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles