Pikalt meiegi köökides valitsenud trendil terendab pensionipõlv

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graniidist tööpind.
Graniidist tööpind. Foto: Panther Media/Scanpix

Kümmekond aastat tagasi olnuks see koduomanike üks esimestest valikutest köögi tööpinna kujundamisel. 2018. aasta eel ennustatakse aga selle köökides levinud töötasapinnamaterjali populaarsuse märgatavat langust.

Veebilehe southernliving.com sõnul on tuleval aastal oodata lausa kuue köökides levinud sisustustrendi populaarsuse langust. Sealhulgas ennustatakse võrdlemisi vähest nõudlust graniitmaterjalile.

Nõudlus graniidist töötasapindade järele on olnud sujuvas languses juba mitu aastat. Sellele vastukaaluks on täheldatud ühe teise materjali populaarsuse kasvu. 

Uuringud on nimelt näidanud, et koduomanike huvi kvartsist tööpindade vastu on aastast aastasse järjest suurenenud, surudes praeguse turuliidri vaikselt tagaplaanile.

Graniitmaterjal on küll vastupidav ja kulumiskindel, ent asjatundjate sõnul puudub sel nii marmori ilu kui ka kvartsi läige ja siledus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles