Austraalia abielupaar ei liigutanud soetatud kodus lillegi ning teenis selle müügilt kopsaka summa tagasi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ülekuumenenud kinnisvaraturg Austraalias tõi ühe abielupaari õuele lühikese nelja kuuga üsna korraliku varanduse, ilma et selleks oleks lillegi liigutatud.

Tunnustatud Austraalia arhitekt Alexander Tzannes ja abikaasa Margaret Noonan soetasid uue kodu kõigest paar nädalat enne jõule. Toona kinnisvara eest 2,27 miljonit eurot välja käinud paar seisis aga mõned kuud hiljem üsna suure dilemma ees: kolida või mitte kolida. Paar otsustas oma õnne proovida ning värskelt soetatud kodu ikkagi müüki paisata. Täiendavaid remondi- ja viimistlustöid ei olnud kaaslased selleks ajaks jõudnud veel teha ning eluruum läks müüki enam-vähem samal kujul kui selle ostmispäeval.

Eramu nimel peeti möödunud pühapäeval üsna tulist võitlust, vahendab news.com.au. Enampakkumise võitjaks osutus inimene, kes oli nõus magusa tüki eest lausa 2,46 miljonit eurot välja käima, ületades silmanähtavalt hoone esialgset hinda.

«Meid küll hoiatati jahenenud kinnisvaraturu eest, ent ma leian, et stiilipuhas arhitektuur ja disain peavad alati ajale vastu. Selle maja puhul ei olnud kahtlustki, et tegemist on väärt arhitektuuripärliga, ütles Tzannes väljaandele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles