Pahased ametnikud üritasid purskkaevu renoveerinud pensionärile trahvi kaela määrida

Kodu.postimees.ee
Copy
Purskkaevu renoveerinud mees sai ametliku hoiatuse.
Purskkaevu renoveerinud mees sai ametliku hoiatuse. Foto: Mary Lawes / SWNS/Mary Lawes / SWNS / Scanpix

Kohalik omavalitsus tegi usinale pensionärile ametliku trahvihoiatuse, kuna mees restaureeris omavoliliselt ajaloolist purskkaevu. Folkestone'i sadamalinna ametnikud süüdistavad pensionäri avaliku korra raskes rikkumises ja linna vara hävitamises.

Aastaid väga nukras seisus olnud ajalooline purskkaev vajas 71-aastase Bob Moulandi meelest hädasti uuenduskuuri. Malmist valmistatud purskkaevu elementide eest kaitsnud värvikiht oli peaaegu täielikult maha koorunud ning metall oli roostetama hakanud, vahendab Kent Online. Enam kui sada aastat linna kaunistanud purskkaevu hullemast päästmiseks võttis pensionär ohjad enda kätte ning hakkas purskkaevu omavoliliselt üle värvima. 

Mouland sai purskkaevu kallal rahulikult nokitseda kuu aega ning jõudis selle restaureerimisega peaaegu lõpusirgele, kuid siis ilmusid eikuskilt välja linna ametnikud. Pahased ametnikud surusid pensionärile pihku dokumendi ning käskisid sellele alla kirjutada. Tegemist oli omavalitsuse ametliku hoiatusega, kus Moulandi süüdistati avaliku korra rikkumises ja linna vara hävitamises. Pensionäril ei jäänud muud üle, kui dokument allkirjastada, vastasel juhul oleks järgnenud rahatrahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles