Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

NÄDALA RETSEPTID ⟩ Põikaks korraks Kreekasse. Küpsetatud feta viib keele alla!

Ahjus küpsetatud feta. FOTO: Jaan Heinmaa FOTO: Jaan Heinmaa

VAHEMERE BRIIS MENÜÜS. Mitte et verivorstil ja hapukapsal midagi viga oleks, kuid väike vahemereline vaheldus kuluks pärast pühi köögis ära küll. Ettevõtja ja hobikokk Piret Põldsalu viib teid maitserännakule Kreekasse.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Nagu teiste rahvusköökide puhul, peitub ka kreekapäraste roogade õnnestumise võti võimalikult värskes ja autentses kohalikus tooraines, kinnitavad ettevõtja ja hobikokk Piret Põldsalu ning turismi- ja kinnisvaraettevõtja Mart Rätsep. Paar jagab juba üksjagu aastaid oma elu Eesti ja Kreeka, täpsemalt Messiinia vahel.

Tagasi üles
Back