9 eriti odavat ideed kodule uhkema välimuse andmiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://blog.jennasuedesign.com/

Kodu on kena küll, aga suursugusust jääks nagu puudu? Proovi alljärgnevat üheksat nippi, mis väga vähese vaeva ja rahakuluga annavad suurepärase tulemuse.

Võlts kaminasimss

Selle saab luua tühjale seinapinnale vanadest puuprussidest ning kaunistada nipsasjakeste ja omavalmistatud pildiraamide või hoopis peeglitega.

Laiad põrandaliistud

Need lisavad igale ruumile luksust, nii et kui põrandaliistude paigaldamine veel ees või vahetamine kavas, vali silmatorkamatute asemel kõrged ja luksuslikud. 

Lühter

Lühter tavalise laevalgusti  asemel lisab ruumile silmapilguga särtsu ja pidulikkust. 

Foto: www.flickr.com

Aknaraam

Siinkohal on mõeldud raami, mis raamib aknaava seestpoolt ja jätab sedasi toast luksuslikuma mulje. Mõtet on sel lahendusel siis, kui sa ei kasuta külgkardinaid. Vaata juhist SIIT! 

Laetalad

Kodu on liiga uus ja antiikseid  laetalasid pole kusagilt võtta? Siis loo need ise? Vanuta ja viimistle prusse ning olemas nad ongi. 

Peeglilaud ja kummut

Et maja sissepääs jätaks väljapeetuma mulje, ei saa selle sisustus piirduda vaid riidenagiga. Paigalda esikusse peegel või peeglilaud ja kummut, millele sättida näiteks vaasiga lõikelilli või küünlaid.

Seinapaneelid

Soome papi sarnased plaadid seina ja vahekohtadele laiad puitliistud. Kõige otsa viimistlus ja uhke Briti jahilossi stiilis seinapaneel ongi valmis.

Foto: http://blog.jennasuedesign.com/

Põhjalikuma juhise leiad SIIT! 

Vaata üle köögimööbel

Kas sinu ülemiste köögikappide ja lae vahele jääb tükk tühja maad? Aga kas teadsid, et kui need ulatuvad laeni, jätab köök palju parema mulje? 
Tasub proovida!

Raamitud peeglid

Need sobivad kõikjale: vannituppa, elutuppa maalide asemele, magamistuppa. Need muudavad ruumid avaramaks ja peegeldavad valgust, mistõttu tekib tubadesse pidulikum tunne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles