5. mail tutvustas Electrolux aurufunktsiooniga PlusSteam ahju. Küpsetamise workshop’il andis ülevaate auru kasust ja vajalikkusest küpsetusprotsessis Food Studio peakokk Indrek Kivisalu. Kahvliahvi kokakooli eestvedaja Merle Liivak rääkis ja näitas koos lastega, kuidas kaasata lapsi igapäevasesse toiduvalmistamisse.
Lehtkapsa-sinepismuuti
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos valmistati erinevaid emadepäevaks sobilikke küpsetisi ja ka turgutavat smuutit, mida on väga lihtne hakkajal ise järele proovida. Retsepti autor on Indrek Kivisalu, Food Studio peakokk.
Lehtkapsa-sinepismuuti
- 1 avokaado
- 20 g päevalilleidusid
- 50 g kale’i ehk lehtkapsast
- 10 g rukolalehti
- Sinepit, maitse järgi
- Sidrunimahla
- Meresoola
- Jääd
Töötle kõik koostisained blenderis ühtlaseks.