Toidublogija Kadri Raig avaldab oma nipi, kuidas tervislikult magusaisu rahuldada. Selleks teeb ta jäätist, mille koostisosadeks on ainult külmutatud banaan ja naturaalne kakao.
Retseptisoovitus: kahe koostisosa šokolaadijäätis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banaanil on külmutatult omadus imeliselt kreemiseks muutuda nii, et kui see ära püreerida, siis saab sellest koheva jäätise ja domineerima jääb pigem šokolaad kui banaan ise.
Vaja läheb:
- 300 g külmutatud banaanitükke
- 20 g naturaalset kakaopulbrit
- Näpuotsatäis soola
Võta banaanitükid enne jäätise tegemist umbes 10 minutit varem sügavkülmast välja.
Pane kõik koostisosad kaussi ning surista saumikseriga ühtlaseks.
Söö kohe.