3 korralikku neljatoalist kodu, mis maksavad vähem kui paljud pealinna ühetoalised

Copy
Foto: Soov.ee

Tänased Tallinna kinnisvarahinnad on pannud paljusid inimesi kaaluma kodu soetamist väljaspool pealinna. Linnast väljas elajad saavad lisaks odavamatele hindadele nautida puhast õhku, looduslähedust ning rahu ja vaikust.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku hea hinnaga kinnisvarapakkumisi väljaspool Tallinna, mille hulgast oleme välja valinud kolm esiletõstmist väärivat neljatoalist kodu.

Osaliselt renoveeritud korter Kiviõlis

Foto: Soov.ee

Pildil näha oleva korteri pindala on 74 m² ning see asub kortermaja teisel korrusel. Suurem osa sellest kodust on renoveeritud. Ainult mõni ruum on veel viimistlustööde ootel.

Foto: Soov.ee

Renoveerimise käigus on lisaks muudele tehtud töödele paigaldatud uued aknad. Lähiümbrusest leiab lasteaia, kooli ja toidupoe. Kesklinn jääb antud kodust 8-minutilise jalutuskäigu kaugusele.

Foto: Soov.ee

Hinnaks on sellel korteril vaid 15 tuhat eurot. Rohkem infot pakkumise kohta leiab siit.

Renoveeritud korter Kastre vallas

Foto: Soov.ee

Antud kõigi mugavustega korter on hiljuti läbinud renoveerimiskuuri. See asub looduskaunis ja rahulikus piirkonnas, vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel Issaku järvest. Maja ümbritseb suur hoov ja kasutamisvõimalusega aiamaa.

Foto: Soov.ee

Köögis on olemas köögimööbel ja induktsioonpliit. Korteri juurde kuulub keldriboks. Parkida saab maja ees. Mõnesaja meetri kaugusel asuvad pood, apteek, kirik ja raamatukogu.

Foto: Soov.ee

Laste jaoks on maja hoovis olemas mänguväljak. Korteri mugavuste hulka kuulub ka vann. Selle kodu hinnaks on 79 tuhat eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Renoveeritud korter Eidapere alevikus

Foto: Soov.ee

See neljatoaline korter koosneb avatud köögiga elutoast, kahest väiksemast magamistoast, suuremast magamistoast ja vannitoast. Antud kodu paikneb kortermaja teisel korrusel.

Foto: Soov.ee

Tegu on täielikult renoveeritud ja kaunilt sisustatud koduga. Korteri eest küsitakse 41 tuhat eurot. Rohkem pilte ja infot pakkumise kohta leiab siit.

Foto: Soov.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles